Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: Ocenený film Invalid či vražda Daniela Tupého
TV program na celý týždeň: Ocenený film Invalid či vražda Daniela Tupého

TV program na celý týždeň: Ocenený film Invalid či vražda Daniela Tupého

Tešiť sa môžete na skutočné príbehy, dokumentárne filmy či zábavné relácie z dielne RTVS.

Už v pondelok večer Jednotka odvysiela taliansky romantický film Kým s rozlúčime. Príbeh mladého Andreu, ktorého život dramaticky zmení nečakaná choroba, môžete sledovať od 20:30 hod. Nasledovať budú krimi seriály Inšpektor Max či Poirot. Dvojka divákom ponúkne ďalšiu časť strhujúceho dokumentárneho seriálu Tajomstvá vesmíru. Od 22:00 hod. môžete na Dvojke sledovať film Hinterland, temný triler z povojnovej Viedne.

Utorkový večer na Jednotke sa ponesie v znamení napätia a zločinu. Od 20:30 hod. môžete sledovať seriál Oktopus v dvoch častiach za sebou. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať historický dokument Nočná mora diktátorov, po ktorom bude nasledovať film Diablovo priznanie, príbeh procesu s nacistickým vojnovým zločincom Adolfom Eichmannom.

Pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie odvysiela Jednotka od 20:30 hod. oficiálny program spojený so slávnostným odovzdávaním štátnej ceny Alexandra Dubčeka. Dvojka o 20:00 hod. ponúkne špeciálnu časť obľúbenej súťaže Lov slov, nasledovať bude dokumentárny film o krásach slovenskej prírody so svetoznámym popularizátorom živého sveta Nigelom Marvenom.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Štvrtkový večer na Jednotke už tradične odštartuje v spoločnosti hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. Od 21:40 hod. môžete sledovať záznam zo 17. ročníka dovzdávania prestížnych ocenení Fénix – Kultúrna pamiatka roka. Diváci Dvojky si o 21:40 hod. môžu pozrieť dokumentárny portrét legendárneho pilota Formuly 1 Ayrtona Sennu.

Oceňovaný film Invalid aj spomienka na Štefánika

Relácia Milujem Slovensko vám už tradične spríjemní piatkový večer. O 22:00 hod. si môžete pozrieť výnimočný film Invalid, ktorý ovládol aj národné filmové ceny Slnko v sieti. Na Dvojke môžete zase sledovať pokračovanie seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude talkšou Petra Marcina Neskoro večer so zábavnými hosťami. Dvojka ponúkne dokumentárny film o poprednom slovenskom politikovi, vedcovi a diplomatovi Milanovi Rastislavovi Štefánikovi, ktorý zahynul 4. mája 1919.

V nedeľu večer si diváci Jednotky vychutnajú horko-sladkú komédiu o štyridsiatnikovi Vojtechovi, ktorý sa snaží dať nový zmysel svojmu životu. O 22:15 hod. bude nasledovať film Tupým nožom inšpirovaný prípadom Daniela Tupého. Dvojka odvysiela Breakheartský priesmyk, klasický western s Charlesom Bronsonom.

Viac tipov a celý televízny program si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Rozhlasové tipy

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré každý deň prináša Rádio Regina. Celý rozhlasový program všetkých staníc RTVS nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia